Klasiskā ķermeņa masāža

Klasiskās masāžas mērķis ir uzlabot asinsriti un limfas kustību, stiprināt imunitāti, iedarbināt pasīvos muskuļus, mazināt muskuļu sāpes, stiprināt cīpslas.

Veselam cilvēkam klasiskā masāža palīdz uzturēt mugurkaulu "darba" stāvoklī, mazina stresu un muskuļu sasprindzinājumu. Pieredzējis masāžas meistars katram klientam individuāli piemeklē nepieciešamo spiediena tempu un dziļumu. Tā kā atsevišķu orgānu un visu orgānu sistēmu darbs ir tieši atkarīgs no nervu sistēmas un mugurkaula stāvokļa, tad šādu traucējumu novēršana ar masāžas palīdzību uzreiz uzlabo cilvēka vispārējo pašsajūtu.

Masāža ietekmē ne tikai fizisko stāvokli, bet arī pozitīvi ietekmē emocionālo stāvokli. Izzūdot fiziskajai spriedzei, pazūd skumjas un aizkaitināmība, mazinās stress un uztraukums, atjaunojas iekšējā miera un klusuma sajūta. Masāža palīdz attīrīt organismu, uzlabo vielmaiņu, atjauno epidermu, būtiski samazina ādas novecošanos, mazina muskuļu nogurumu un nervu sistēmas sasprindzinājumu, atslābina muskuļus, uzlabo asinsriti un limfas atteci, aktivizē iekšējās enerģijas rezerves, veicina atveseļošanos, mazina sāpes.

Nesāpīgi
Komforti
Efektīvi
Atslābina
Mazina stresu

    Jums parādījās jautājumi?
    Atstājiet jūsu telefona numuru un mēs jums pārzvanīsim

    Plusi

    Attīra organismu
    Uzlabo vielmaiņu
    Ādas atjaunošanās
    Samazina nogurumu un trauksmi
    Atslābina muskuļus
    Uzlabo asinsriti un limfas teci
    Aktivizē iekšējos procesus
    Veicina organisma atveseļošanos
    Samazina sāpes
    Kopējā atslābinoša iedarbība

    Biežāk uzdotie jautājumi

    CIK ILGST MASĀŽAS SEANSS?
    Parasti masāža ilgst no 30 līdz 60 minūtēm. Vienas zonas masāža (rokas, kājas, vēders, mugura) ilgst ap 30 minūtēm. Visa ķermeņa masāža ilgst 60 minūtes.
    CIK MASĀŽAS SEANSU IR NEPIECIEŠAMS UZTAISĪT?
    Masāžas kurss ir atkarīgs no vairākiem faktoriem un katra klienta individuālām īpatnībām. Nepieciešamo masāžas kursu rekomendē speciālists uz konsultācijas, kas vidēji ir 10-20 procedūras 1-2 reizes nedēļā.
    KAD BŪS REDZAMS REZULTĀTS NO MASĀŽAS?
    Jutami rezultāti parādīsies jau pēc dažām masāžas reizēm. Bet, lai sasniegtu vēlamus un stabilus rezultātus, kas saglabāsies uz ilgu laiku, ir rekomendēts iziet masāžas kursu.

    Procedūra

    Pierakstītes

    ĶERMEŅA ESTĒTIKA

      Gribat uzzināt sīkāk par procedūru?
      Atstājiet jūsu telefona numuru un mēs jums pārzvanīsim

        Atstāt atsauksmi
        Jūsu attēls

          Atstājiet jūsu telefona numuru un mēs jums pārzvanīsim

            Atstājiet jūsu telefona numuru un mēs jums pārzvanīsim
            Для просмотра сайта обновите браузер.