VIVACE EXPERIENCE procedūra

The VIVACE Experience - labākais savā klasē radiofrekvenču mezoterapijas aparāts. VIVACE ir vislabāk pārdotā iekārta ASV “Microneedling Rf” klasē, pacientu izvēle pēc Realself 2019-2020 resursa, vairāk nekā 400 klīnikas un ārsti ASV ir izvēlējušies VIVACE, kurai ir augstākais pozitīvais novērtējums pēc procedūras savā klasē, gada labākais aparāts 2018. un 2020. gadā pēc top izdevuma “Aesthetic Everything” versijas, FDA apstiprināts. 

Mikroadatu RF-liftings VIVACE ir radiofrekvences mezoterapija, kas apvieno populāro mikronīdlinga procedūru ar radiofrekvences starojumu. Šai kombinācijai ir nepārspējama efektivitāte ādas tonusa, elastības un reljefa atjaunošanā, tā ir absolūti komforta pacientam un tai praktiski nav rehabilitācijas perioda.

VIVACE manipula ir aprīkota ar galviņu ar 36 izolētām vai neizolētām sterilām adatām ar apzeltītiem galiem. Tas nodrošina klientam individuālu pieeju ādas kopšanai un drošību. Aparāta režīmi atrisina milzīgu estētisku problēmu loku: rētas, strijas, grumbas, apjoma zudums, matu izkrišana, akne, postakne.

Mikrodūrieni aktivizē organisma dabiskās atjaunošanās spējas, bojājumu vietās tiek sintezētas jaunas ādas šūnas. Gala rezultāts veidojas pēc 10-12 nedēļām.

Mikroadatu radītie fiziskie bojājumi un RF starojuma pretiekaisuma iedarbība uzlabo asinsriti, aktivizē vielmaiņas procesus, atjaunojot ādas kvalitāti un uzlabojot matu augšanu.

Dermas sasilšana noved pie tauku dziedzeru atrofijas, samazinās izdalīto tauku daudzums, kuros dzīvo akni izraisošās baktērijas. Attiecīgi procedūra dod lieliskus rezultātus izsitumu ārstēšanā un profilaksē.

Vienlaicīga LED gaismas iedarbība, izmantojot sarkanās gaismas diodus atjauno ādu (stimulē kolagēna sintēzi, palielina ādas mitrināšanu), un zilajai gaismai ir spēcīga pretiekaisuma iedarbība (antibakteriāla iedarbība, iznīcina Propionibacterium acnes).

Vivace aprātam ir precīza mērķa iedarbība uz dažādiem ādas slāņiem (31 dziļuma parametri), ātra rehabilitācija (sakarā ar adatu mazo diametru 0,3 mm) un precīza iedarbības dziļuma un laika ievērošana, pateicoties ševronu motoram ar atmiņu.

Standarta mikroadatu frakcionētajā RF Vivace procedūrā 36 zelta mikroadatu iegremdēšanas dziļums ādā svārstās no 1 mm līdz 3,5 mm. Manipulācija notiek ar noteiktu Vivace aparāta jaudu un ietver trīsreizējo segumu (caurstaigāšanu) uz katra ādas kvadrātcentimetra.

Ātra atjaunošanās
Iedarbība uz dažādām ādas līmeņiem
Tūlītējs rezultāts
Procedūra ir sterila un hipoalerģiska
Jebkurā gada laikā

Procedūras video

    Jums parādījās jautājumi?
    Atstājiet jūsu telefona numuru un mēs jums pārzvanīsim

    Plusi

    Īss (vai nav) rehabilitācijas periods
    Sterilas adatas-elektrodi
    Minimāls diskomforts procedūras laikā
    Plašs iedarbības spektrs
    Ātrs redzams rezultāts
    Nav ierobežojumu pēc vecuma, fototipa, gada laika

    Biežāk uzdotie jautājumi

    CIK BIEŽI VAR VEIKT PROCEDŪRU?
    Rekomendējamais procedūru kurss: 3-4 reizes ar intervālu 3-4 nedēļas ādas atjaunināšanai; 4-6 reizes ar intervālu 4-6 nedēļas rētu ārstēšanai.
    CIK ĀTRI VAR REDZĒT REZULTĀTU?
    Rezultāts būs redzams jau pēc pirmās procedūras. Kvalitatīva strukturēta ādas atjaunošanās vairākos līmeņos notiek dabiski 4-6 nedēļu laikā. Gala rezultāts formējas 10-12 nedēļā.
    VAI PROCEDŪRAI IR REHABILITĀCIJAS PERIODS?
    Frakcionēts mehānisms un mazs adatu diametrs (300 mkm) nodrošina ātru brūču sadzīšanu un, tadējādi, ātru atjaunošanas periodu un rehabilitācijas perioda trūkumu.

    Procedūra

    Pierakstītes

    Sejas estētika

      Gribat uzzināt sīkāk par procedūru?
      Atstājiet jūsu telefona numuru un mēs jums pārzvanīsim

        Atstāt atsauksmi
        Jūsu attēls

          Atstājiet jūsu telefona numuru un mēs jums pārzvanīsim

            Atstājiet jūsu telefona numuru un mēs jums pārzvanīsim
            Для просмотра сайта обновите браузер.